søndag 22. juni 2014

Dagen derpå med et smil

I dag er det virkelig dagen derpå for meg. Vi kom hjem midt på dagen og jeg stupte rett til sengs. Kroppen var helt tom og smertene tøffe. Nå er jeg mye bedre og kan lades opp igjen. Men alt med et stort smil. For en festdag det var i går. Fantastisk.

Bordet er ikke ferdig dekket men dette er litt av pynten.
 

Bryllupet var perfekt fra det øyeblikk dørene åpnet seg og den nydeligste brud i verden, arm i arm med den flotteste pappa i verden, kom opp kirkegulvet. Jeg var så rørt og så stolt at jeg har ikke ord. Dette øyeblikket kommer jeg aldri, aldri til å glemme. Før prestens tale leste jeg dagens tekst helt foran i kirken. Med blikket vendt mot alle gjestene leste jeg høyt og tydelig om kjærligheten som står skrevet i 1.korinter kap.13. Det var et ærefult oppdrag som jeg stolt gjennomførte.




Festen på hotellet var utrolig flott. To toastmastere loste oss trygt og behagelig gjennom kvelden. Gjennomgangs fargen var lilla og bordpynt blomster, sanghefte, meny, bordkort viste tydelig denne fargen. Lekkert og gjennomført. Jeg fikk takk, kommentarer og skryt for alt jeg har laget til dem av trykksaker. Da jeg så bordet ble jeg faktisk litt stolt og så selv hvor flott det var. Resten av bordpynten hadde bruden tatt seg av. Ikke bare bordpynten men hver eneste lille detalj for hele dagen. Lille Monica min har blitt en så flott og nydelig dame, Jeg er så glad i henne og så takknemlig for så mye. Hun var 9 år da jeg første gang møtte henne og smeltet pladask. Nå har hun blitt frue til en nydelig mann. Da jeg så hvordan han passet på alle gjestene og det smilet og de glade øyene hans i går ble jeg enda mer trygg på at hun får et godt liv sammen med ham. Det har jeg vært sikker på fra første øyeblikk vi møtte ham, men i går viste det så tydelig. Kjærlighet er vakkert og å se to unge som starter sitt ekteskap sammen er enda vakrere.

Monica og Morten. Nydelige og vakre
Bruden med sin far. Jeg var så rørt at bildet
ble uklart. De danset så nydelig sammen


Bruden har kastet skoene og sløret og danser
med sine venninner. Så lykkelig, så glad

I dag reiser de på bryllupsreise til Maldivene. Hvite strender og blått hav, sol og late dager. Perfekt for et ungt forelsket par. Vi gamle sitter igjen med hjertet fylt av glede etter gårsdagen og på bordet står en glasslykt med et lilla lys i sammen med en bukett lilla roser. Minner fra en vakker dag og festkveld. Jeg er sliten men smiler og er uendelig takknemlig.


God tur, kjære dere. Vi ønsker dere en lys og god fremtid sammen