tirsdag 28. juli 2009

Hjemme og sol

En hel dag til å gjøre det jeg vil. Herlig. Smittet mannen min med lungebetennelse men han er tilbake på jobb igjen nå. Begynner på takkekort i dag tenker jeg. Kosearbeid. Og så ut i hagen og luke litt. Må benytte solen mens den er der.
På søndag skal vi reise til Liv på fjellstølen. Sjekker værmeldingene og det er ikke bra :(((

mandag 27. juli 2009

Sykehus og Holmenkollen


Enda en dag på sykehuset. Flere prøver og mange nåler. Noen unødvendige men en ivrig turnuskandidat ville sjekke alle muligheter. Liker slik holdning så jeg sa meg selvsagt enig. Derfor blir jeg testet for tuberkulose og prøve nummer fem i dag var en Mantoux test (se bildet) Må tilbake torsdag for å lese den av. Ikke noen reaksjon så langt (selvsagt). Resten var forberedelser til operasjonen og vurdering om den evt skal fremskyndes. Vet ikke mer enda. Ekle prøver.....
Etter sykehuset ville jeg gjøre noe kjekt mens jeg ventet på sjåføren min som var på jobb. Tok bussen opp til Holmenkollen og spiste nistepakken min i solen der oppe mens jeg så på arbeiderne som bygger den nye hoppgreiene. Var helt alene i den lille parkanlegget de har laget der. Koselig og dermed ble dagen en fin dag.

søndag 26. juli 2009

Min første blogg

Hei dere
Så mye skjer i Huset i skogen for tiden. Jeg har vært mye syk og har mye foran meg. Jeg blir frisk men det er langt frem dit. Den enkleste måten å få klage litt og samtidig fortelle alle hva som skjer i min hverdag nå er å ha en egen blogg. Dette var tanken bak så får vi se hvordan det går.

PS. Her kan det legges inn trøstekommentarer. Mottas med takk :)))