søndag 6. juni 2010

Målet nådd


På rehabiliteringssenteret satte jeg mål for oppholdet og tiden etterpå sammen med sykepleier og fysioterapeut. Jeg hadde mange delmål som jeg nådde det ene etter det andre men hovedmålet var å bli frisk nok til å reise til Skiathos. I morgen lukker vi kofferlokket og legger oss tildig for å dra til Gardemoen klokken 3 om natten. Målet er nådd!!! Jeg har trent og motivert meg selv nesten utover det jeg trodde jeg kunne orke for denne ferien har jeg sett frem til i hele sykdomsperioden. Nå skal vi bare nyte livet og hverandre. Endelig:)))
Jeg har hatt voldsom reisefeber men nyter den følelsen. Blir nesten en forlengelse av turen med så mye glede på forhånd. Nå er koffertene klar med unntak av et par småting. Plener,kantene og planter er klippet. Alle bed luket, huset støvsugd og resten vaskes i morgen. Vi er klar til avgang. Det er meldt ganske så varmt på øya så det gjør det enklere å pakke lett men bagasjevekt blir det uansett. 20 kilo burde holde nedover. Hjemover spørs det hvor mye jeg har handlet men det går nok bra. I morgen natt reiser vi og tirsdag lunsj flyter vi i bølgene. Jeg har klart å nå målet !!!!
Takk til alle som har støttet meg og oppmuntret med dette lange året. Det gir så utrolig mye energi å kjenne alle de gode ønskene rundt meg. Tusen,hjertelig takk.

tirsdag 1. juni 2010

Ferien nærmer seg og solen skinner

På søndag snudde det. Smertene slapp omtrent helt opp og humøret vokste til normalt nivå. Nå er magen gul og blå i tillegg til alle arrene. Ikke direkte vakkert på en mage som fra før ikke er modellflat. Ser ut som det kommer frem en del blødninger etter operasjon i hudens mellomlag. Det er nok mye av årsaken til de langvarige smertene. Men nå er det mye bedre. Faktisk nesten helt bra.
Når jeg ser meg tilbake og tenker på alt jeg har vært gjennom blir jeg nesten tussete. Stakkars lille meg hvor mye vondt og ubehag jeg har hatt. Hvor fikk jeg kreftene til å krype gjennom uke etter uke? Og stakkars kjære mannen min som har strevd sammen med meg og støttet og hjulpet. Nei, orker ikke tenke på det så jeg snur hodet andre veien og ser fremover og gleder meg over dagen i dag. Jeg skrev på Facebook i går at jeg er 93% bedre. Kommer jeg til å bli 100% i løpet av sommeren? Har et lite problem enda, men det skal jeg fortelle om senere. Til høsten kanskje.............
Nå er det kun få dager til vi reiser på ferie. Tre uker med lange fløyelsmyke kvelder, flyte i bølgene, møte venner og mye god mat og drikke. Blir fantastisk og gleder meg mer enn noen gang. Mest fordi vi får tre uker sammen til å bare slappe av og være kjærester. Ikke pasient og pleier. Vi er flinke til å nyte feriene våre og har det så morsomt og behagelig sammen. Ikke rart jeg gleder meg.
Men i dag skal solen nytes her hjemme. Været er helt fantastisk og i går var det 27 grader i skyggen. Jeg skal ut rett etter frokost for å luke i enda et bed. Tar et hver dag og koser meg mer enn noen aner. Endelig!!!!