lørdag 24. oktober 2020

Prosjekt kjøkken

Det første som ble oppdatert da jeg flyttet fra Sola til Huset i skogen, var kjøkkenet. Dette tømmerhuset var først en hytte og bygget med håndkraft i 1942. Senere har Erik bygget det ut til et koselig hus.

Bestemor var veldig liten og kjøkkenbenken tilpasset henne Jeg er selv kun 165 men dette ble for lavt Så i 2000 ble nytt syrelutet Sigdal kjøkken spesialtilpasset vegger med ulike mål. Jeg har vært så glad i dette fine kjøkkenet laget av skikkelig treverk. Veggene og taket er kledd med panel og lutet.

Da hytta ble bygget ble det en veranda utenfor kjøkken. Denne ble senere kledd inn i huset og en åpning ble laget mellom disse rommene. 

Til daglig er det kun oss to rundt bordet og vi har god plass Men så kommer barnebarna på besøk og det ble forferdelig trangt i den åpningen inn til kjøkken. Noen måtte reise seg om jeg skulle passere for å hente noe på kjøkken eller ny vaskeklut til klisne hender. 

Dermed var prosjektet i gang. Deler av veggen på hvevsude ble revet og ny bærestolpe satt opp. Kledd med panel og veggflater. Åpningen mellom stope og vegg var tidliger dekket med glasshyller til alle våre fine kjøkken antikviteter For å beholde det fine lyset beholder vi så mye av åpningen som vi kan Men nå med kun to hyller og ikke av glass. Usikker på hva vi nå gjør med alle de fine tingene



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar