onsdag 17. februar 2010

Bedre og bedre dag for dag...

Mange skritt bakover i går men et byks fremover i dag. Har hatt flere koselige telefonsamtaler  i dag og det hjelper veldig nå. Grått vær og snø ute så jeg har holdt meg inne og sett film. Nå brenner det lystig i peisen og jeg skal finne et lite glass rødvin mens vi ser litt på langrenn. Ikke så mye nytt men ville bare fortelle at jeg har det mye bedre i dag :)

2 kommentarer:

  1. Kjære Annlaug !
    Bra at det går framover i dag - det er slitsomt med disse "bakover" hoppene. Ting går lettere når en har humøret men det skal jammen mye til å holde det oppe gjennom alle disse dumme dagene dine.
    Jeg sliter med en øyekatar så derfor er det ikke så mye PC om dagen, nå begynner den å bli bedre,fy søren det har gjort vondt :(. Hadde visst nok ikke noe med operasjonen å gjøre.
    Koselig at du så bildet av Mai, hun er gammel, men du vet - min øyesten. I dag kommer det ei "proff" dame og skal nappe Balder, vi skal stille ham ut om en mnd. blir spennende å se hva dommeren sier om ham, jeg synes ha ser veldig fin ut. Jeg napper jo normalt, men siden det er så lenge siden jeg har gjort utstillingsnapping så får jeg en oppfrisking.

    Ellers går det ved det vanlike, sklir meg en tur hver dag, det er sinnsykt glatt broddene hjelper men i dag sklei jeg til og med med dem på.

    Morsdagen var koselig, mor, Ellen,Marianne med familie var her og vi laget helstekt indrefilet med fløtegratinerte poteter, sopp etc. Fruktsalat til dessert og så noen fastelaven boller - uff a meg - det er så godt - og livet er jo å kose seg, så har vel gitt opp og bli en "sylfide" .... hehe.

    Tenker på deg vet du og fortsatt god bedring.

    Klem :))

    SvarSlett
  2. Takk for koselig hilsen. Lyser opp i dagene mine både å vite at du tenker på meg og å høre hvordan dagene dine er. Får en lysglimt av et "liv utenfor" meg og min sykegreie.
    Nå er det helg igjen og vi koser oss med god mat og drikke. Å spise god og sunn mat og nyte livet er så nye viktigere enn å være sylfide. Helt enig:)))
    Ha en fin helg, Torill Kanskje vi får se et gløimt av våren snart så skynd deg å få friske øyer.
    Klem fra meg;)

    SvarSlett