fredag 30. august 2013

Gleden forsetter

Nå har vi hatt tre nydelige dager her. Kun en av dem flatt ut på stranda men likevel badet flere ganger daglig. I dag våknet vi til sterk vind og litt skyer men pakket en ryggsekk og kjørte utover øya. Her fant vi en strand uten vind og uten folk. En perle og vannet var perfekt. Det kom litt folk etterhvert og det er vel ikke så rart når det koker av folk på alle strendene. Har aldri opplevd så mye folk og trafikk her tidligere. Det er mest italienere og ferien deres er slutt denne helgen sies det. 
Kay, John , Lisa,,Gregg og Dana reiste hjem til England i dag Vi har hatt tre latterfylte og glade kvelder med dem. For en herlig gjeng. Men det blir ikke stille nå for i dag kom Lou og John fra London og vi gleder oss sånn til å møte dem om et par timer. Bare sol og glede å melde om fra Skiathos selv om alt går mer sakte fordi jeg blir så fort sliten og stumpen på magen er øm og sår. Uventet, men nekter å la den ødelegger så jeg nyter. Nyter alt!!!

1 kommentar:

  1. det er SÅ deilig å lese at dere koser dere sånn!! riktig idyllisk og hærrlig, akkurat slik du fortjener :) :) :) nå er det helg, og jeg håper å få sove "litt" lenger i morgen! ;) klem fra Henriette

    SvarSlett