torsdag 19. november 2009

Tannlegedag

Tidlig opp i morges. Jeg må spise frokost for å få bevegelse i magen slik at jeg kan bytte pose før jeg går ut. Slitsomt. Tannlegen var vondt for jeg valgte uten bedøvelse. Har fått midlertige tenner på tre jeksler og får de nye fine kronene 1 desember.Svir hardt både i munn og lommebok men sånn er det bare. Tannlegen skal søke NAV om dekning da han mener jeg har fått skader fordi jeg har kastet så mye opp de siste tre årene. Tviler på at jeg får noe stønad der :(
Da ble den en liten luftetur på meg i dag. Vi var innom på Brynsenteret og handlet godt brød til lunsj og krabbe til middag. Kos i dag altså. Erik har hjemmekontor for å kunne kjøre meg til og fra.
Ble litt overrasket over alt julepynten på senteret. Ikke mye julepynt her inne skogen hvor jeg oppholder meg om dagen

2 kommentarer:

  1. Hei Annlaug !

    Hva får deg til å la tannlegen "operere" på deg uten bedøvelse. Ingen nærmer seg mine tenner uten at jeg er skikkeligt bedøvet. :((

    Her regner og regner det, var en tur på butikken og handlet alt mulig jeg ikke burde bla sjokolade :) men hva er vel bedre enn å sitte inne - godt og varmt - og kose seg når det er skikkelig drittvær ute.

    Dere får kose dere med både godt brød og krabbe.
    Klem

    SvarSlett
  2. Liker ikke den store nålen til tannlegen så prøver uten bedøvelse. Når det gjør vondt prøver jeg litt til og så litt til og så er det liksom for sent til å få bedøvelse.
    Men hadde tatt en Pinex Forte så den hjalp vel litt:))

    SvarSlett