mandag 12. april 2010

Er så sliiiiiiiiiten

Jeg vet det er kun et par dager igjen og at det snart er over men jeg er så sliten at jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut. Har vondt hele tiden og er lei meg. Tror både kropp og sjel har fått nok nå og så vet jeg hva jeg skal gjennom av smerter før alt blir bra igjen. har ryddet og kaster stomiposer, plater, tetningsmiddel, posedeo, bleier, bind,osv. Har bare tatt vare på akkurat nok til å klare meg til bandasjeskift fredag morgen klokken 05:00.
Prøvde å jobbe i hagen i dag men det ble dårlig. Orker ikke bøye meg pga smertene og er så slapp at jeg tror batteriet er helt utladet. Har noen en ladekabel til låns? Så nå sitter jeg her og synes synd på meg selv  med røde kinn fra solen, poser under øyene og et trist smil. Stakkars meg da:)))
I morgen skal jeg til tante Gerd i 85 års dag, Det er hennes danske datter og svigersønn som lager fest så det kan bli et festlig lag med god mat og drikke. Det er formiddagsselskap og jeg reiser kl 11 så da går hele den dagen. Skal bli godt med en avveksling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar