søndag 2. mai 2010

Sol, søndag og besøk

Det ble som jeg fryktet en grusomt lang dag i går. Vi fikk festmiddag og jeg trente alene i gymsalen men ellers så sneglet timene seg fremover. Det snødde og blåste hele dagen så været hjalp ikke mye til heller. Sov ganske bra i natt med kun et anfall av smerte med pillebehov. I dag kom Erik på besøk. Det var så godt å se ha igjen at jeg måtte kjempe med tårene. Er så glad i den mannen:))) Etter en omvisning på "heimen" kjørte vi gjennom Raufoss og videre til Gjøvik. Her spaserte vi litt rundt i gatene før jeg valgte hvor vi skulle spise. Det ble kinarestaurant for jeg var klar for noe annet enn kokte poteter og saus. Herlig med annen mat og med skikkelig selskap. Jeg spiste med vilje mer enn jeg har gjort siden operasjonen. Der tarmen er sydd sammen er det ganske trangt og jeg får grusomme knipsmerter. Dette vil gi seg etterhvert som tarmen spiles ut men da må jeg spise mer så det blir tarminnhold nok. Tilbake på rommet fikk jeg flere kraftige anfall men Erik var her og passet på meg og smurte sårene mine og masserte beina mine. Han er min beste medisin og på fredag skal jeg hjem igjen til ham. Gleder meg utrolig.
Men først skal jeg være her i fem dager til og trene alt jeg orker og få sårstell.I morgen er det fellestur, fellestrim og trening med fysioterapeut.Tilsammen blir det trening en og enhalvtime. Vet ikke om jeg orker det hver dag men skal forsøke.
Nå er det kveld på "heimen" og alle er på rommene sine. Jeg skal dusje og så i seng hvor jeg ligger og ser TV til jeg sovner. Opp klokken 7 i morgen tidlig til en ny dag og en ny uke
God natt :)


Vant to gevinster på Bingo i går. Ukens høydepunkt:)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar