tirsdag 25. juni 2013

Og nytelsen fortsetter....

To uker i paradis er over og vi har startet på vår siste uke her. I går betalte vi depositum til hotellet for september Kvitteringen fikk vi på et visittkort !! De er i familie med dem som eier vårt vanlige hotell så vet det et trygt Men litt typisk gresk er det og ganske koselig. 
De to siste dagene har vært vane med 33 grafer og høy luftfuktighet. I dag er det mer bris og littimdtr varme Vi måtte kjøpe luftig skjorte/topp til mannen i går for han var så idet silte. Vi hadde en nydelig kveld med bord helt nede i vannkanten og kaffe i havna etterpå. 
Nå ligger vi på stranden og lever latmannsliv. Posen har fylt seg mens. Jeg skriver så magen er dekket av et stort håndkle nå Etterpå må jeg gå inn på wc i skuret her og skifte. Det er ikke vann og heller ikke lys der. Jeg synes det er nedverdigende og liker meg ikke! Samme hvor vi går må jeg dra på ekstraskiftbagen og passe på at posen ikke vises. Jeg strever med å godta denne situasjonen. Og når jeg strever så påvirker det min mann. Nyter livet her men skulle så inderlig ønske at jeg var normal som alle de andre glade på stranden.
Tar mex med ekstraskiftbagen og går på det enkle utedoet og skifter. Etterpå skal jeg bade i det friske, klare vannet og så nyte sol og bok. 

2 kommentarer:

  1. Det går seg til Annlaug. Du er like normal som alle de andre. Du har bare en litt annen situasjon enn dem, dette vender du deg mer til etterhvert. Gleder meg til den dagen da du tar det som en selvfølge at du må bytte pose. Viss du kikker deg godt om så er det noe med mange av de som er på stranden. Du føler bare ditt eget "lille" problem mye mer enn det andre legger merke til. Gled deg over at du er smertefri, kreftene kommer tilbake og ikke minst at du har så mange som føler med deg og er leie når du ikke har det så bra og gleder seg med deg når ting går opp og frem. Og såhar du en mann som hadde han kunnet så hadde han tatt over både smerter og sykdomsbilde. Du har mye å være glad for. Kos dere videre og gled deg til turen senere i høst.. Arnfinn drar på jobb i morgen og jeg blir alene ett par uker. Klem fra oss her på Tjensvoll.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for at du setter ord på problemet mitt Jeg trenger det!!!!!! Gjennomgår nok en stor forandring her nå og det svir Men faktisk er det ett trinn opp for hver gang jeg sliter så håper at enda en uke gjøre mirakler Takk Else :)))))))

    SvarSlett