fredag 28. juni 2013

Vind og bryllup

Det blåser like mye i dag som i går så idag dropper jeg stranden og går til byen i stedet. I går fant vi en lin krok på en strand og hadde en fin dag. Men det blir mindre bading når vinden er så sterk. Derfor velger jeg ikke strand i dag. Jeg tar på meg sommerkjole og tripper til sentrum. Det skal være bryllup i dag og den romantiske seremonien vil jeg ha med meg. Ønsket Britt-Helen og Arild lykke til med den store dagen. Bruden ble akkurat kjørt avgårde til frisør på moped. 
I går kveld var vi sammen med våre venner fra Australia. I dag kommer datteren og svigersønn deres som skal fornye sine ekteskapsløfter i morgen. Virkelig en helg i romantikkens lys. 
De minker fort på dagene våre her i paradis men vi nyter begge minutt for minutt og er nå klar for en ny fin dag. 

4 kommentarer:

  1. Så flott bilde av dere. Det vises at dere er fornøyde og ting går fremover. Du riktig stråler. Ha en flott dag. Jeg skal ut en liten tur jeg og. Må se hvordan selvlaget skjørt oppfører seg med litt vind. Vi har bare 15 grader og så er skyene kommet. I morges var det så flott med sol så jeg håpet på en riktig fin dag, men nå er det ikke så lenge til det blir sol og varme for min del og. Har så smått begynt å forberede det jeg må ha med. Medisiner som ikke tåler så høy luftfuktiget må pakkes med omhu så nå skal jeg på jakt etter ny emballasje. Veldig fornøyd med ny symaskin så kan godt tenke meg å sy mer. Skulle bare hatt skap med fleksible vegger,( får ikke overta Arnfinn sine i tillegg til mine og det skjønner jeg. Har nok av klær, men alltid kjekt med noe nytt. Kos dere de dagene som er igjen og ta en telefon når dere er vel plassert hjemme. Ha en strålende dag. Klem fra Else.

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjekt med nye klær :)) Selvlaget? Imponerende Jeg liker også å sy så har tenkt å dy egne stomibelter , nattkjole osv Må finne rette stoffet og prøve meg litt frem Ikke då lett å sy elastisk materiale men med god maskin blir det nok bra Har sett at det er dårlig vær hjemme men håpet jo at det fine kommet neste uke :))) Vi har kjøpt ny paviljong så sol og varme er ønsket Men først skal flere dager nytes het nede i paradis. Kos deg med småpakkingen. Klem fra meg:))))

      Slett
  2. så fine dere er!!! nydelig bilde..!!! <3 :)
    deilig å se at du koser deg Annlaug!
    stor klem fra Henriette

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk :))))) Har det helt nydelig. Kjekt å lese at dete hadde fine dager i Danmark. Vi ses neste søndag:)))))))) Solklem fra meg:))))

      Slett