torsdag 21. januar 2010

11.dag og jeg venter og venter

Venter på beskjed om det blir ny operasjon eller hjemreise. Gjett hva jeg ønsker ? Har akkurat vært til MR undersøkelse som tok veldig lang tid. Jeg fikk en Vival på forhånd så var ganske avslappet.. Gikk greit men glad det er over. Har en venninne som stenger Klaus (trofobi) inne mens jeg undersøkes og det hjelper:)
Legen kommer opp i kveld med en foreløpig tolking av MR bildene men endelig resultat får jeg ikke før i morgen.
Tidlig i morges var det en kjekk sykepleier mann som fjernet urinkateteret mitt. Nå drikker og tisser jeg i ett sett men det går helt fint. Før frokost begynte det å verke i CVK (kateteret i halsen) det ble en byll ved innstikkstedet og en lege sa det var blitt betent og måtte fjernes med en gang. Spissen ble levert inn til bakterietest men har ikke fått svar enda. Var sinnsykt vondt å fjerne stingene og nesten uutholdelig vondt etterpå. Men nå 7 timer senere er det mye bedre men fremdeles veldig vondt. Er det bakterier så får jeg antibiotika men ser ut som jeg slipper det også.
Nå er jeg poseløs. De har fjernet epiduralkateter i ryggen, cvk i halsen,veneflon i hånden,urinkateter i blæren. Kan sprette ut av sengen uten noen slanger og ledninger. Nyyytelse.
Er nå bare MR fin så er alt bra og jeg reiser glad hjem i morgen. Til mannen min i huset i skogen og godstolen min og spesialoppbygget sofa. Gleder meg;)))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar