søndag 17. januar 2010

Søndag på sykehuset

I helgene begynner allr rutiner senere på sykehuset. Jeg hører pleierne sitter og prater og drikker kaffe før de starter dagen. Koselig for dem og for alle som vil sove lenge. Mens jeg ,som vil starte dagen klokken 6 og er glad natten er over, sliter litt med denne rutinen. I dag krøp jeg ut av sengen og støttet meg til stativet og hinket ut i dusjen. Nøye planlegging av alle bevegelser så klarte jeg å gjennomføre en franavlentilgulvet dusj. Inn i seng med hådkle over og uder. Tørke en stor kropp med kun en fot å stgå på er vanskelig så her er det lufttørring som er best tenkte jeg. Nå ligger jeg her da og har spist frokost liggende mens jeg har lest VG nettavis. Tja,er vel ikke så helt ille dette heller da når jeg kjenner etter. Snart skal de stoppe smertepumpen så får vi se hva som skjer. De kunne ikke redusere den i går for jeg fikk så mye smerter og måtte få intravenøs smertelindring i natt. Hvordan skal dette gå da?
Dronningen i nabosengen har fått hoffet til å stå på pinne for hun skal hjem på en dags perm og da skal alt være klar til klokken 10. Piller 08:37 Mat 09:02 osv osv. De lystrer og vet det blir en fin dag etter kl 10:))
Dronningen er snill og grei men hun har noen nykker og innfall som vi flirer av og irettesetter alle. Også meg for jeg trenger hårklipp har jeg fått tydelig beskjed om.
Erik kommer på besøk i dag og vi har hele rommet alene så da blir han nok en stund her i dag. Og i moergen skal jeg hjem.
Fremdeles koblet til alle slager og poser men de forsvinner i løpet av det neste døget


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar