torsdag 7. januar 2010

Engledag

Nissene er på plass på loftet og i dag var det englene sin tur. De har en egen engleeske de da:) For at jeg ikke skal slite meg helt ut med å stavre runt å rydde blir det litt hver dag.
Hadde en lang prat i telf med Anne og det er slikt som lyser opp dagene. Får tankene over på andre områder enn operasjon og mer over på sol, varme og Skiathos. Har i grunnen hatt en fin dag og nå er det bare 3 dager igjen:))))))


2 kommentarer:

  1. Hei og takk for hyggelig prat Annlaug. Vi kan holde på lenge du og jeg. Gleder meg til vi kan ta det over bordet igjen. Håper Miri er der iallefall. Gleder meg til god mat hos Nikos også (kanskje fisk med tannløst smil).Vi er jo heldige som har funnet oss et paradis som kan være med på og hjelpe oss gjennom perioder som er tunge. Det er noe på andre siden. Kjenn etter et lite trykk i hånda på mandag...det er meg, men ikke si det til noen for jeg har ikke lov og være der. Send meg en melding når du klarer og stave sånn ca. riktig da. Venter på det vet du. Masse klemmer fra Anne :-)))

    SvarSlett