fredag 8. januar 2010

Vaskedag

Vaske er vel å ta i litt for mye men liker tanken på at jeg kan klare det. Vaskingen i da har vært å tørke støv i vindusposter og hyller det julepynten har stått. Juletre, røde duker, røde gardiner og advendtslys pynter fremdeles opp i stuen helt til i morgen. Må ha hjelp av hushjelp/kokk/sykepleier/ektemannen min.
Vasker forresten morgenkåpen min. Denne skal jeg ha med til sykehuset. Morgenkåpene der er utslitte,fasongløse og burgunderrøde. Føler meg mer vel i min lekre Sand variant. (2 hele dager igjen)


2 kommentarer:

  1. Blir så fasinert av all den julepyntingen du har "kontroll på" :) - Når du er frisk og vi treffes - så vil jeg sette stor pris på et "kurs" og gode råd om hvordan jeg kan videreutvikle mitt "julehjem" for barnebarna mine - som jeg har sagt før - har ikke akkurat lange tradisjoner for det.

    Dersom du skal ha et godt forslag til tidsfordriv i sykeperioden din hadde jeg en serie som jeg synes var kjempe fin McLeod's Daughters- en australsk serie - har du sett den ?
    Jeg har alle episodene (mange CD'er) så dersom du vil ha mye underholdning kan jeg sende dem til deg :)

    Klem :))

    SvarSlett
  2. Hei Torill
    Gleder meg til vi treffes:)))Jeg har ikke sett den serien og tar gjerne imot tilbudet om å låne serien. De første 3- 4 ukene etter operasjonen skal jeg ta det helt med ro og ikke en gang gjøre husarbeid så da blir dagene lange igjen.

    SvarSlett