søndag 28. april 2013

En liten tur hjem

Venter på legevisitten, en sprøyte i armen og litt ekstra piller i en konvolutt. Da er jeg klar til å bli hentet. Frokost. Den har jeg glemt . Jeg må spise frokost først så det skal jeg gjøre nå.
I dag er det dag 18 og jeg skal få komme hjem og se til mine kjære blomster, hvile litt i godstolen og bli servert kaffe av mannen min.
Det kan bli vanskelig å komme tilbake hit etterpå men akkurat nå gleder jeg meg utrolig.



Legevisitten kom tidlig så mannen stod utenfor hovedinngangen og ventet to over ti. Tårene kom da jeg så den flotte mannen min vente og jeg visste jeg ikke skulle hjem for godt. Men gleden tok fort overhånd.
Vi kjørte den lange veien rundt Flateby for turen siden del. Ganske slitsomt med så forferdelig mange syklister som blokkerte den svingete veien. De syklet i klumper med tre i bredden og 20 i lengden eller to og to i bredden. Noen amatører og noen i klubbdrakter. De skaper livsfarlige situasjoner.
Hjemme var all snøen borte og det var tegn til vår i alle bed. Blomstene i hageboden hadde det fint, så dem har mannen passet godt på. Det var utrolig godt å være hjemme. Jeg var litt engstelig at det skulle bli for sterke følelser men det motsatte skjedde. Jeg følte meg sterk og veldig bestemt på at nå skal jeg bli frisk og jeg følte jeg fikk krefter til å trene meg opp igjen etter operasjonen. En god følelse. De timene hjemme gjorde meg mer godt enn noen medisin. Litt formiddagsmat og god kaffe servert av mannen mens jeg satt i godstolen og bare nøt livet. Pakket litt undertøy og litt lesestoff før jeg vandret rundt og tok til meg alt i det ryddige huset.
Jeg var tilbake i sykesenga kvart over to. Da hadde jeg hatt godt over to timer hjemme og hatt to kjøreturer.


Det var kommet pakke til meg fra Stavanger. Jeg visste den skulle komme men ikke hva den inneholdt Åpnet den forsiktig og leste litt på kortet som fulgte med for jeg visste jeg ville få en reaksjon. Pakken var fra minstesønnen og samboeren og tårene kom som ventet savner dem så forferdelig. Jeg åpnet pakken etter jeg var kommet meg i sykesenga igjen og den inneholdt en kvinnes drøm og særlig en dame med inntørket hud etter 18 dager på sykehus. Håndkrem, mykgjøringskrem, håndskrubb, rensekrem, fuktighetskrem, solpudder i lekkert etui, leppestift, fotkrem og fuktighetskrem til spesielt tørre områder. Alt tilpasset min hudtype. Noen har jeg prøvd i ettermiddag og resten blir til et spa-morgenstell på et sykehusbad i morgen. Så lite som skal til for å og gi så stor glede.




1 kommentar:

  1. Lykke til Annlaug.. Du er fantastisk <3

    Hilsen
    Torill Avnsnes

    SvarSlett