tirsdag 5. februar 2013

En glad dag

Mange av alle dere som leser hva jeg skriver på Klagemuren min, som jeg kaller bloggen, har nok ventet på en slik melding Det er en glad dag fordi jeg har sovet enda en hel natt og ikke har behov for de sterke tilleggs medisinene på morgenen i dag heller. Måtte ha en ekstra i går kveld Men det er en kjempebedring! Snart nede i kun faste medisiner 5 ganger daglig. Det var slik i går og men jeg våget ikke tro på det  Men etter to netter slik slipper jeg jubelen løs.En glad dag!

I går lavet snøen ned her så det ble kjøretur slik at jeg fikk sett de snødekte trærne og snøen på alle markene. Vi var på Storsenteret også. Hadde skrevet nøye handleliste lagt opp etter butikk rekkefølgen slik at det ikke skulle bli for anstrengende for meg. Jeg hentet armbåndet som var byttet i et mindre, men da jeg kom hjem fant jeg ut at dette også var for stort Kjøpte sølvrens og pusseklut til smykker Dyrt men effektivt Da ble det rydding i smykkeskrin og nå skinner alle sølvsmykkene som solen. Men har en tilgodelapp på 990 kr. og et armbånd til samme pris som skal byttes hos samme gullsmed. Ikke akkurat en trist situasjon.






PS: Kjøpte dem alle sammen jeg........




I morgen begynner mannen på jobb igjen og jeg må klare meg selv. Vi skal legge så mye vi kan til rette i kveld og så graver jeg litt i skuffen min merket Mot og staer meg til. Men det er i morgen og ikke i dag. I dag er det en glad dag. God morgen Norge.


Sett lyden på høyt ( Høytaleren ndesrste linje) og full skjerm( tegnet i høyre hjørne)
Kjenn gleden over en ny dag!!!!!






4 kommentarer:

  1. Så kjekt å høre Annlaug- nytt det i store drag. Klem Alv

    SvarSlett
    Svar
    1. Har hatt en herlig dag. Men da er det lett å ta for hardt i og det gjorde jeg Er skikkelig uvel og har vondt nå Men en fin dag ble det Håper dere får herlige dager :)

      Slett
  2. Nå når det går framover så er kunsten å bare ligge rolig til anfallet av arbeidslyst går over. Det kommer dager etter disse der du virkelig kan få tatt deg ut, men bli nå frisk først. Du har vært dårlig så mange dager at nå må du ta det rolig så framgangen fortsetter. Kjekt med flere slike dager vet du. Ha en ny fin natt med lystige drømmer. Else

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Else Ble nok litt for mye for meg i dag Vil så gjerne være frisk og klare alt så får jeg en litt dårligere natt nå er det min egen feil I morgen skal jeg holde meg i ro og la kroppen få hvile Det jobbe på høygir der inne nå med alle medisinene Du har helt rett. Det kommer dager etter dette:)

      Slett