torsdag 21. februar 2013

Snart helg

Jeg vet det er bare torsdag, men mannen avspaserer i morgen så det blir tidlig helg her hos oss. Han ser nok at jeg trenger ham akkurat nå og neste uke har han vakt og må jobbe fem dager.
Ute er det helt blå himmel, så det blir en vakker dag selv om det er forferdelig kaldt. Jeg kan ikke være ute i denne kulden men det blir så lyst og fint inne og nydelig å sitte ved vinduet og se utover.




Planene for dagen er å slappe av. En aktivitet jeg er synes er utrolig vanskelig. Jeg har PC, Netflix, ny bok og uleste Hagetiden, men likevel synes jeg det er vanskelig. Det blir frokost på senga sammen med Nitimen i dag også. Så ligger jeg i ro den stunden i alle fall. Etter dusj og morgenstell flytter jeg inn i sofaen og så over i godstolen når mannen kommer hjem.
Jeg har holdt meg mye i ro de siste to dagene også, men likevel har jeg fått mer og mer smerter. I dag skal jeg derfor ta det helt med ro og er det like vondt i kveld og i natt blir det legetime i morgen. Jeg er oppe i absolutt maks dose om natten nå med tre ulike piller. Da sover jeg tungt, men slik pillesøvn er ikke like god som den naturlige søvnen.



Akkurat nå har jeg ikke smerter og solen skinner inn kjøkkenvinduet, så det er bare å nyte dagen og livet. Tror jeg skal pynte meg litt ekstra i dag med det nye skjørtet, den nye toppen, armbåndet, ringen og smykket. Det er jo snart helg.



4 kommentarer:


  1. Å pynte seg, da stiger humøret som regel et hakk. Man føler seg iallefall litt freschere ut og det hjelper.. :)
    N M.. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det hjelper! Så jeg kler meg fint hver dag Når man er så dårlig og slapp er det så enkelt å bare vasse rundt i morgenkåpe så derfor gjør jeg en innsats der hver dag og føler meg mye bedre Skulle bare ha orket en frisørtime også Kanskje neste uke.....

      Slett
  2. Du får prøve enda hardere å slappe av og ta tingene som de kommer. Husk på at hybelkaninene kan kastes etterpå selv om de i en periode får tiskudd og vokser. Du må ta en tur til legen om du skal fortsette med slike doser som du tar for de(medisinene) vil etterhvert få kroppen til å kreve større doser for å gi samme virkning og det liker jeg ikke. Det skulle bare ta en vei nå og ikke flate ut slikt. Så bra at det er mange positive ting uansett. Nye klær, mann som har langhelg, nydelig vær ute selv om det er kaldt. Alle slike lyspunkt gjør jo at motet blir holdt oppe og det trengs av og til. Prøv å nyte helgen. Jeg må i sykebesøk til svigerdatter på SIR, det var flere blodpropper i den vonde foten så hun ligger der og får sprøyter. På søndag skal jeg hente mitt psykisk handicapete søskenbarn, hun hadde lyst å komme på besøk til middag. Så jeg får stille opp noen timer. I ettermiddag har jeg vært barnevakt og i morgen blir det barnehagejobb og karneval. Jeg har fått meg askepottkostyme, se det for deg, men ikke le slik at du blir dårligere i magen. Tiden går fort når det er mye å gjøre så jeg skjønner godt at det er vanskelig å ta det med ro, men gjør nå for all del det.. Klem, Else:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Du blir en nydelig Askepott!! Liten og nett. Håper det blir en kjekk dag.
      Når jeg har vondt er det lettere å holde seg i ro Men når pillene fungerer og jeg ikke har smerter i det hele tatt er det vanskeligere.
      Husarbeid er det mannen som gjør Og da må jeg tåle at det ikke blir gjort på den måten jeg selv ville Begynner å bli flink til det:)

      Slett