onsdag 8. mai 2013

Gode venner

I går hadde jeg så mange planer om å stå opp tidlig og ut på rusletur tre ganger. Sånn ble det ikke for det tok så forferdelig lang tid før smertene slapp og i tillegg var jeg så utrolig slapp når jeg prøvde å stå opp. Jeg fikk unna mange viktige telefoner og bestillinger fra liggende stilling i senga. Bare å orke slike telefoner er tegn på at jeg er på bedringen. Så sovnet jeg igjen og våknet av at mannen stod i døra og sa jeg hadde besøk. Langveisfra. Mine gode venner fra Sola , Else og Arnfinn, stod på trappa. Jeg som en pjuskete hvit fugl i morgenkåpe. Tok glad imot dem. De var ikke så lenge for jeg måtte fort til sengs igjen Men så utrolig godt å få den gode klemmen fra dem begge. Takket på FB i går men takker igjen. Takk for at du har fulgt meg tett gjennom hele sykeperioden Else, takk for at dere kjørte innom oss på vei fra Nice og tusen takk for den lekre gaven. Et møte som ga energi selv om jeg for de meste gråt da dere var her. Det har dere sett så mange ganger før så var nok derfor jeg klarte slippe taket i en del følelser da dere var her. Jeg tenkte mye i går på hva gode venner betyr og hvor utrolig viktige de er når man er svak og trenger støtte. Jeg er heldig og takknemlig.





Omsider stod jeg opp og fikk gått en liten tur til garasjen og rundt i gården. Været var nydelig så mannen var ute og jobbet hele dagen. Jeg synts jakken jeg hadde på meg var et ork å bære så jeg har ikke mye krefter. Fysisk. Men jeg må bare trene litt mer for hver dag så kommer de nok litt etter litt. Jeg er så utålmodig og mye er fordi jeg nå føler meg så mye sterkere. Har mye vondt og pillene like sterke, men det går veldig fint så lenge jeg tar det med ro. Vi gikk en nydelig kveldstur inn skogsveien og da vi kom tilbake hang det en blomsterbukett på døren. Jeg kikket oppi og der så jeg en herlig myk bamse Da gråt jeg! Lenge! Mannen smilte av meg siden jeg ikke engang visste hvem det var fra. Men jeg visste det var noen som kjente meg godt siden de hadde sendt en bamse med blomsten. Tusen takk, May Brit. Tusen takk for både blomstene og gaven men ikke minst omsorgen.





Våknet tidlig i dag også Og bare nøt lydene og følelsene Mindre vondt etter at jeg har endrer litt på medisinskjemaet. Nå steller mannen til frokost på kjøkken og en ny dag er begynt. Pass godt på den.



 
 
 
 
 
 

Posedamen

Jeg har en egen side med hvordan jeg takler dagene med stomi. Noen synes det er forferdelig ekkelt og vil helst ikke høre eller lese om det. De skal få slippe å lese noe her i min blogg. Andre av mine venner ønsker å vite alt om hvordan min nye hverdag er og jeg ønsker å dele med dere samtidig som det hjelper meg å rydde tankene på veien videre. Klikk da på overskriften og du kommer til en ny side som jeg oppdaterer daglig en stund.
 
 

3 kommentarer:

  1. Skulle jo legge inn kommentar her i går, men mellom slagene så forsvant den bare. Det var godt å se at det ikke r langt mellom gråt og latter, du kommer nok til å ha det slik en sund, men etter hvert så går det stadig lenger mellom topper og bunner. Kjekkere ar det å se at du ikke så så sliten ut som på det ene bildet fra sykehuset. Bilder kan lyve, men ansikt til ansikt så ser vi hva som skjer med de vi holder av. Arnfinn ar veldig fornøyd med at vi tok omveien slik at jeg fikk roet meg litt når det gjelder fremgangen din. Stå på jente, dette klarer du. God klem. Else.

    SvarSlett
    Svar
    1. Er så glad dere kom. Synes du jeg så bedre ut? Jeg følte meg blek, pjuskete og ustelt:( I dag har jeg pyntet meg og litt sminke Ble plutselig "frisk" Takk for støtten din, Else :))))

      PS Fotkremene er nydelige Bodylotion venter til min planlagte hjemmeSPA da neste uke når stingene er ute

      Slett
  2. Ja, du så mye bedre ut enn på bilde da du i tillegg er nyklippet, så det med pjusket og ustelt kan du bare glemme. Men uansett når vi får stelt oss litt så føler vi oss mye bedre i tillegg. Hils Erik og si fra oss at vi synes han er topp som steller så bra med deg, bedre sykepasser kunne du nok ikke fått. Else

    SvarSlett