tirsdag 21. mai 2013

Syk i tillegg

Akkurat som jeg ikke har nok smerter så har jeg fått et elle annet virusangrep i tillegg. Det trengte jeg ikke nå men ikke så mye å gjøre med det. Det er tredje dagen i dag så nå slipper det nok. Hadde feber da jeg la meg i går og hakket tenner så mannen ikke fikk sove. Ikke feber i dag men svetter mye og har vondt i muskler og ledd. I dag sovnet jeg etter jeg tok pille nr. to klokken 10, så nå begynner de å bli for sterke for meg. Veldig bra. I morgen trapper jeg ned enda litt. Da er det tredje dosen som endres, to doser til svakere og en dose er kuttet helt. 



Ligger i senga enda men har laget meg et lite kontor her i sengen så nå har jeg betalt regninger, bestilt medisiner hos legen, bestilt stomiutstyr og sendt en purremail til England på undertøyet jeg har kjøpt.
Radioen står på og kaffe og vann har jeg på nattbordet. Koselig. Skal snart stå opp men det haster ikke. Mannen er på jobb og ute er det så grått og trist at jeg må slå på lys inne. Det er mest trivelig her i det nye soverommet.



8 kommentarer:

  1. Nej, någon virus behöver du inte:-( Hoppas den är av den snällare sorten, eftersom du inte har mer feber!
    Här är det grått och sol om vartannat. Inget regn ännu i alla fall!
    Hål dig stilla där i ditt "kontor" så viruset ger sig av fort!

    Klem
    Riitta

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Riitta
      Det er nok et snilt virus men de pleier å vare i 3 dager. Jeg hadde veldig vondt i muskler og ledd men kun litt feber på søndag og så ble jeg veldig dårlig i går kveld. Holder meg i ro i dag så regner jeg md at det er over i morgen
      Klem fra meg:)))

      Slett
  2. du, det soverommet ditt virker sååååå koselig i dette mørke, kjipe været!! og kaffelukta kjenner jeg helt hit ;) nei, bli liggende du Annlaug. Ikke stress, ta det med ro og la kroppen få bruke den tiden den trenger nå.... Kjedelig sier du? :) javel, men må man så må man!

    goooooooooooooooooood bedring klem fra Henriette

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg ligger enda jeg:) Nå har mannen kommet hjem så da lager han enda mer kaffe og duller med meg. Jeg hører Rogalandssending på radioen og tar livet med ro. Lytter til kroppen:)
      Takk for god klem, du får en god tilbake fra meg:)))

      Slett
  3. Uff, håper det går fort over. I dag har jeg hatt en ny opprydding i skapet. Vasker ett par jumprer som jeg liker godt og prøver å få krympet dem litt. Håper det går for jeg liker dem så godt og så er de blitt noe for store. Ikke bare å kjøpe nye heller for de hører sammen med skjørt som var lette å sy om. Luksusproblem sier mannen, men når du liker noe spesielt godt så er det vanskelig å bare legge det bort og. Nå ligger de i tørketrommelen, så håper jeg at når de er tørre så viser det at de har fått litt behandling av meg.
    Håper viruset går fort over for nå skulle det jo bare gå en vei, men når kropp og sjel er utslitt så er det så mye lettere å få slikt tull. ha en fin ettermiddag, nå kommer snart mannen hjem og dablir du ikke alene. Klem. Else

    SvarSlett
    Svar
    1. Forstår problemet Jeg kjøpte absolutt alle sommerklærne nye i fjor for alt var for stort. Trodde jeg kunne bruke dem i år men det kunne jeg til min overraskelse ikke så jeg må handle alt nytt i år også Et par bukser kan jeg bruke for de må jo være vide så jeg får plass til en full pose inni der. Men topper, badetøy og kjoler må jeg ha nytt. Luksusproblem :))))Håper du får til å krympe dine jumpere.
      Jeg holder sengen i dag og satser på å være helt bra i morgen Har ikke feber i dag men er fremdeles øm i muskler og ledd Mannen er hjemme og duller med meg nå :)
      Klem fra meg :)))

      Slett
  4. Er det ikke det ene så er det det andre, ting som må takles på best mulig måte. Håper influensa går fort over, du har nok..
    Her er det også en grå og mørk dag, lidt yr i lufta..
    Men håper at alt går rette veien for deg, du skal jo snart ut og reise.. <3 Hilsen N M..

    SvarSlett
    Svar
    1. Et lite solgløtt ute nå men jeg holder meg i sengen og satser på å være helt frisk av viruset i morgen Har ikke hatt feber i hele dag. Lykke til med din behandling i dag. Håper det går fint. Akkurat 3 uker til vi reiser så jeg må skynde meg å bli frisk og sterk. Men det blir en helseferie hvor vi tar livet helt med ro. Kjenner hver stein på den øya og skal bo på samme hotell som vi alltid har Til og med på samme rom denne gang. De tre ukene med sol og bad kommer til å gjøre meg godt Klem fra meg :)))

      Slett