fredag 31. mai 2013

Endelig shopping

I dag skal jeg endelig på shopping. Var oppe grytidlig for at vi skal være klar til avreise klokken ni Da kommer kusinen til mannen som har vært i nabohytta og skal sitte på innover. Mannen har kiropraktoravtale kvart på ti så jeg er på Bryn shoppingsenter før de åpner butikkene. Vi ender nok opp på Ski Storsenter for der kjenner jeg hver butikk. Handler med meg og prøver hjemme så jeg sparer krefter. Dette blir første shopping med pose på magen. En ny merkedag som jeg både gleder og gruer meg til. Jeg smiler tappert og pakker ned to poseskift i håndvesken. Jeg har ikke noe valg. Dette bare må jeg klare.



I går var jeg virkelig posedame. Jeg hadde tre poser på magen pluss elastisk tape som legges utenpå hudplaten for å forsterke kantene ved svette og bading. Jeg må prøve om huden tåler de nye platene. Den ene tok jeg av etter et par timer for da begynte den å svi. Jeg er ekstremt ømfintlig for plaster og bandasjer og livredd for å få sår hud rundt stomien. I morgen skal jeg prøve tre nye produkter så jeg har handlelisten klar til mandag. Jeg har litt problemer med de bandasjesystemet jeg har nå så håper jeg finner noe som passer bedre for ferien. Hadde jeg vært tøff så hadde jeg lagt ut bilde av meg og magen med tre poser på. Men så tøff er jeg ikke. Det holder at mannen og jeg flirer og ler.


Ikke min mage. Men posen er lik




I går hentet jeg spesialundertøyet fra England. Nesten 300 i moms og toll og det ble totalt ca 200 kroner pr truse. Har ikke prøvd dem enda men de ser perfekte ut og skikkelig lekre. Håper jeg er like heldig i dag.











Jeg strever med abstinenser for tiden. Det er forferdelig strevsomt. Jeg blir motløs, svetter i strie strømmer samtidig som jeg fryser så jeg hakker tenner. Vet jeg må bruke tid på å venne kroppen av med disse pillene, men er så utålmodig. Vil få dem ut av systemet fort. I går holdt jeg ut 4 timer på overtid før jeg tok en pille. I dag satser jeg på 6 timer, men litt usikker pga. shopping. Sånn lar jeg det gå lenger og lenger tid mellom hver pille til jeg har hentet inn en runde. Det tenker jeg skal bli på mandag og da kutter jeg den siste pillen. Smertene er minimale nå så dette er bare kroppen som krever sin vanlige dosering. Hater det!



6 kommentarer:

  1. jammen meg mye å tenke på med dene posen. MEN, det er bare nå..! :) etterhvert blir dette lettere og emklerer fordi det er en del av hverdagen. Hver dag blir lettere, og neste år på denne tiden når du skal på ferie igjen så tenker du ikke over hva du gjør engang, det blir bare en del av deg like enkelt som å pakke en koffert eller pusse tenner. Innarbeidet til det ugjenkjennelige :) :)
    lykke til med shopping, go crazy! ;)
    stor klem fra Henriette

    SvarSlett
  2. Du har helt rett!!!! Vi snakket akkurat om det Sitter på cafe og drikker kaffe mens jeg venter på at butikkene skal åpne Jeg sitter alene:))) Går fint så om 10 min reiser jeg meg stolt og går inn i en klesbutikk I can do it !!!!!!! Kjøpe klær med farger så jeg vises på lang avstand Mestringsfølelse!!!! Nyt dagen du også Klem:))))

    SvarSlett
    Svar
    1. du er råflink!!! :) nå kan du være stolt av deg selv!! :) jeg er det iallefall :) :)

      Slett
  3. Håper at handleturen gikk bra og du fant mye fargerikt og fint. Neste år tenker du ikke på at du har posen i det hele, da er vanen der og det er en del av hverdagen. Jeg har tatt noen runder i kleskapet og sett at jeg ikke trenger noen ting i år for å møte sommeren. Ja, ja, sånt er det bare når jeg gikk helt bananas i fjor fordi ting passet. Så ingenting nytt i år sier jeg til meg selv og kikker i hvert butikkvindu i tilfelle noe jeg får skikkelig lyst på skulle dukke opp. Bare fordi vi fortjener det, var det ikke det vi ble enige om. De må snart ta og gjøre noe med de tollsatsene, for kjøper du for over 200 kr. så må du betale i dyre dommer. Det skulle vært 2000 kr fritt innført. Så lenge du kan kjøpe for såpass mye når du er ute og reiser så måtte det la seg gjøre å kunne kjøpe for en tredjedel på netthandel uten at det ble så dyrt. Vi er ett molboland slikt sett. Gleder meg til å høre hva du fant og om du og mannen ble fornøyd med dagens fangst. Har vel tenkt på at det må krølle minst mulig. Slipper heldigvis å tenke slik på Thailandtur for der stryker de til og med truser som blir levert til vask. Vaskeri rett over veien for hotellet så vi trenger ikke dra på mye. Her har vi flott vær ennå så vi har lyst til å grille. På mandag etter jobb blir det at vi drar på hytta. Eneste som var igjen av min mors søsken skal begraves på tirsdag så vi tar avgårde i begravelsen. Tar lille-pcen med og internett har vi der og. Ha en fin ettermiddag og kveld, og kos deg med å være mannekeng for mannen. Klem fra Else.

    SvarSlett
    Svar
    1. Bare fordi vi fortjener det :) Enig med deg om de tullete tollsatsene. En del firma deler opp pakken for kundene men ikke dette i England Men undertlyet var fint så jeg er fornøyd. Jeg kom hjem med noen poser mane akkurat nå husker jeg ikke så mye hva jeg kjøpte Skal være mannekeng i kveld Vi kjøpte god middag og vin ;) God helg til dere og kos dere på hytta i finværet.
      Klem fra meg, sliten og fornøyd :)))))

      Slett