søndag 26. mai 2013

Sol søndag

Fuglekvitter og solskinn og mannen i perlehumør. Han våknet klokken syv men jeg valgte å sove videre. Ikke lett når han plystrer og traller. Nå sitter han ute på trappa og spiser frokost i solkroken. Jeg er for sliten. Men årsaken til at jeg er så sliten i dag er fantastisk. Jeg har redusert morfinpillene fra 4 til 1 og sov hele natten men kun den svakeste pillen. Kroppen får da en mer naturlig søvn og derfor er jeg så trett. Hadde satt pillealarmen på til klokken fire men aner ikke hvorfor den ikke ringte. Jeg våknet først klokken seks med litt murrende smerter. Ikke behov for noen nattalarm,

I dag skal jeg gå en tur i finværet og ikke gjøre noe i hagen. Det er ikke mye nyttig jeg gjør uansett men setter meg ned på huk rett som det er å luker et par håndfuller. Det liker ikke såret på magen som fremdeles ikke har grodd helt nederst. Det ligger sånn i klem bak en hoven mage og under en stomipose så det er vanskelig å gi det nok luft. Beste er å ligge strekk ut eller går oppreist. Sitting i alle stillinger gjør presset større og luftsirkulasjonen mindre.

 
Shoppingen i går gikk fint, Jeg var innom Blomstersalget til hagelaget mitt og fikk tatt litt bilder til å legge ut på nettet. Og snakket med de fleste i styret. Men det var så kaldt at jeg ble ikke mange minuttene. Kjøpte ingen blomster men tok lodd uten gevinst. Mat fikk vi på Rimi i full fart for der var også så kaldt. Fryser konstant, Ute gikk de med korte skjorter og bukser og jeg hadde jeans og fleece og hakket tenner.


 

Postpakken ble hentet og så kjøret vi til apoteket. Jeg fikk medisinene mine selv om resepten fikk ut for tre måneder siden. Hun la heldigvis ikke merke til det . Jeg skulle også ha en Schengenattest til de smertestillende som skal med på ferie, men da måtte jeg ha med passet mitt, så det får vente. På Nille fikk jeg kjøpt den lille kabinkofferten som veier ingenting og et lommespeil til poseskift. Orket ikke se etter noe til huset og de andre tingene jeg skulle ha fant jeg ikke. Vi kjørte hjem og spiste så gikk jeg rett til sengs og sovnet. Veldig svak enda, men regner med at kreftene kommer nå når kroppen ikke lenger skal slåss så mye med smertene.


Postpakken ble åpnet og badetøy måtte prøves. Alt passet!  Uvant med så høyt liv på bikinibuksen men den dekket hele såret og posen viste ikke. Bikinitoppen passet perfekt og den lange badetoppen med kjole kommer til å dekke posen både tom og full. En bra og billig handel og enda et skritt nærmere Skiathos.


Har ikke samme kropp som henne men det ble fint på meg også

12 kommentarer:

  1. Så fina badkläder:-) Det blir fint och ha på stranden på Skiatos:-)

    Här är det lite varmare än igår. Blåser mycket,men varma vindar! Hoppas du kommer ut i solen en stund!

    Riitta

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk:) Det er fint her også. 20 grader i skyggen men mye vind. Mannen jobber i hagen og begynner å bli riktig så flink:) Jeg skal ut og spise lunsj med han om en time og så spaserer jeg en tur etterpå. De melder regn i morgen så må bruke denne dagen

      Slett
  2. Badetøyet så skikkelig lekkert ut,så nå kan du riktig stråle på stranden. Det er så viktig å føle seg vel for da tar vi alt det andre som skjer med oss så mye lettere. I dag har jeg vært i gang noen timer, aner ikke hvor all energien kommer fra, men kjekt å ha den . Det nytter ikke å sette seg ned og si ta det med ro så går det over. Du kommer der du og, bare vent. Når kroppen har fått kvitte seg med giftstoffer og du er i bedre form så kommer vitaminer og humør til å få deg skikkelig giret. Men foreløpig så må det bli med noen dansetrinn i hagen noen flere for hver dag slik at du bygger deg opp. I dag har jeg stått på hodet i fryseboksen, nesten bokstavlig. Er jo ikke så stor jeg heller så armene rekker nesten ikke ned til bunnen. Skal til Hellvik å grille i dag. Eneste hanen i den eldste sin flokk skal feires, og jeg sa at jeg hadde alt for mye i boksen så jeg kunne ta med noe. Har fyllt opp en kjøleboks, og fått litt bedre oversikt. Noe som jeg ikke visste hva var gikk i bossdunken, det var ett par pakker med rester som jeg hadde glemt å merke. Jeg er vel ikke den eneste som gjør slikt. Når jeg går på handelslaget og handler så er nesten alle pakker beregnet på familier med foreldre og barn og når pakkene er åpnet så orker ikke jeg å leve på samme type middag i en uke så jeg tilbereder alt og fryser rester for å ta de ved en senere anledning. Været er lovende for grilling i ettermiddag. de har så god og lun uteplass så det skal nok gå greit, foreløpig er det bare 10 grader i skyggen, men solen kommer nok til å varme det opp litt til. Skjønner godt at å ligge slik at såret får best mulige groforhold er bra for deg. Luftigt rundt har jo alltid fått sår til å gro fortere og bedre. Du får rigge deg til i en lun krok med kaffe og slappe av, nyte tilværelsen og planlegge ferien. Nå skal jeg gå tilbake til boken en stund for jeg har ryddet opp etter meg i boden og kan ta en pause med god samvittighet. Får du ett anfall av arbeidslyst så sett deg ned til det går over, nå skal du komme i skikkelig form til turen deres så ingen utskjeielser. Ha en fin søndag. Klem fra Else.

    SvarSlett
    Svar
    1. Arbeidslysten er stadig økende Og det passer dårlig med sår som skal gro og brokk som skal unngås. Har fått vasket litt plastpotter og ryddet i hageboden min med Erik sin hjelp Han står ved siden og passer på hele tiden så jeg ikke løfter for mye. Kjekt å gjøre litt selv og så er det så godt når det er gjort Han har luket nesten alle bed i hagen og er blitt virkelig flink. Det blir fint uten å være så pirkete som jeg er :) I dag skal vi grille for her er over 20 i skyggen og det er helt herlig på terrassen. I morgen melder de regne så dagen skal nytes til siste slutt Er bare inne og strekker magen litt nå.
      Kos deg i selskap til den ene hanen:) Han begynner vel å bli stor han også nå.
      Klem fra meg :))))

      Slett
  3. Jeg synes den bikinien var stilig mrd høyt liv. Badedrakten var så søte med skjørt... Du kommer til å bli den fineste dama på stranda ;) <3
    Hilsen N M.... Fortsatt god bedring....

    SvarSlett
  4. ooooooooooh, lekker!!! blir helt knall på deg! :)shopping er du virkelig god på ;)
    Strålende solsinn og varmt her idag, og kristine har ikke hatt magesmerter i går eller idag, enda, men veldig selskapsyk da. Vil helst være på armen/brystet..... ;)
    har en siste skrivedag idag før soste eksamen 4. juni, kjipt å sitte inne, men nå er jeg jaggu snart ferdig!
    ha en stååååålende flott og fin søndag Annlaug!! klem :)
    Henriette

    SvarSlett
    Svar
    1. Tenk du er snart ferdig!!!! Fantastisk Du har jammen vært flink!!! Det kommer flere soldager som du kan nyte ute Nå må du bruke dagene frem til han reiser til eksamen Blir travelt for deg når du blir alene. Har du prøvd ammete? Den drikker jeg mot luft og kramper i magen Drikker du den så går det over i melken og gir en god virkning til Kristine Kjøpes på apoteket.
      God søndagsklem fra meg :)))))))

      Slett
    2. takk for tips!! det skal jeg prøve! :)

      Slett
  5. Så flott badetøy! Hvor lang tid gikk det fra du bestilte til du fikk pakken? .
    .. ellos har endel finne ting synes jeg. Gleder meg med deg over framgangen .... fortsatt God bedring! ! Har vært litt opptatt med barn og barnebarn. .... derfor ikke så mye på fb. Lille nydelige Isak har akkurat reist hjem etter å ha vært her siden fredag.Klem

    SvarSlett
  6. Så flott badetøy! Hvor lang tid gikk det fra du bestilte til du fikk pakken? .
    .. ellos har endel finne ting synes jeg. Gleder meg med deg over framgangen .... fortsatt God bedring! ! Har vært litt opptatt med barn og barnebarn. .... derfor ikke så mye på fb. Lille nydelige Isak har akkurat reist hjem etter å ha vært her siden fredag.Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Bestilte mandag og fikk pakken var på posten torsdag men det går an å få det enda fortere Da ville jeg ringt dem
      Så heldige dere er som har fått kost med Isak hele helgen Han er skjønn:)))

      Slett