torsdag 14. mars 2013

En kald morgen

 
 
I går ville jeg grave meg ned for jeg ikke taklet dagen. I dag kvier jeg meg for å stå opp fordi det er så kaldt. Har det altså mye bedre i dag. I går lå jeg i sengen hele dagen fordi jeg hadde det best der på den gode madrassen og under min varme dyne. Selexidpillene virket nok for svien avtok utover dagen men ikke smertene. Disse nye smertene er i samme området som smertene fra den betente tarmen og da forsterker den ene smerten den andre. En vond sirkel som gjør det vanskelig å redusere på smertestillende. Kommer til å holde sengen en del i dag også slik at kroppen får varme og hvile nok til at begge typene antibiotika får virke maksimalt.
 
 Drikker vann og sitronte, hører radio og leser bøker. Den nye boka jeg fikk i går var så underholdene at jeg ikke kunne legge fra meg. (Takk igjen, Toril) I dag må jeg ned og finne meg en ny bok. Jeg må også opp og finne meg litt frokost så det er vel like bra at jeg fyrer i ovnen også. Ute er det minus 17 og selv om sola skinner blir det ikke noe varme utover dagen. .





En hel dag i sengen med radio og bøker høres nok ut som en luksus for mange. Etter 17 uker med konstant smerter kan jeg fortelle at det absolutt ikke er luksus. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne slippe fri. Få livet mitt tilbake.



Men i dag gleder jeg meg over at jeg er bedre enn i går. Gleder meg over at jeg har så mange som vil meg så vel og gir meg så mye støtte. Det er så varmende og styrkende at tårene renner av glede bare jeg skriver om det. Snart ringer harpealarmen så jeg kan ta mer smertestillende. Lar dem virke litt og før jeg fyrer i ovnen og starter dagen min. I dag vil jeg ha blomsterpiken til pynt på frokostbrettet. Hun stråler glede og gjør meg glad, som et symbol på den gleden dere gir meg. Takk.....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar