fredag 8. mars 2013

Fredag og solskinn

Jeg er så uvel når jeg våkner at det føles som jeg har vært på fest en uke. Vet det er pillene som gjør dette, men vanskelig. Jeg våkner like tidlig som vanlig. I stedet for å trekke gardinene fra og kjenne det sitrer av glede for en ny dag, så ønsker jeg å grave meg ned i dyna og sovne igjen. Men det går jo ikke. For det første er jeg for våken og for det andre så er smertene for store til å kunne slappe av.


Men etter en halvtime med varmeflaske på magen, god og varm Nespressokaffe og litt Facebook begynner dagen å endre seg. Da kjenner jeg solskinn i kroppen og ser solen skinne ute. Gleden kommer endelig over en ny dag, som i tillegg er fredag og snart helg med mannen hjemme.



Nå skal jeg stå opp og starte dagen. Det vanskeligste er å ikke gjøre for mye så jeg blir sliten Da kommer smertene med full styrke. Ikke lett for jeg har så mye jeg har lyst å gjøre. Livet har vårt i pause lenge nok. Har ikke minket mengden smertestillende. Men har i stedet øket tilleggsmedisinene om ettermiddagen. I går ettermiddag var jeg oppe i maks dose pluss morfin igjen. Men det kan ha vært et resultat av gårsdagens herjinger i området. Smertene er større hver ettermiddag, men kanskje de  i dag er mindre enn i går.
God fredag og gratulerer med dagen alle damer. Det kan lett gå godt!





2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen. Ta livet med ro, det går rundt selv om vi forer noen hybelkaniner en stund så er ikke det verdens undergang. Ta det positive som at det er kvinnedagen, fredag og nesten helg, og ett flott vær ute. Vet at det er skikkelig kaldt igjen, men solen varmer sinnet og det hjelper det og. Finn fram kaffekoppen, en god bok og gjerne noe kjekt på tv så går dagen til Erik kommer hjem. Har du tatt det rolig og brukt varmeflaska så har du gjerne bitte litt overskudd til kvelden. Kos dere og ha en flott helg. Jeg skulle fått mannen hjem i går, men pga. været så sitter han fast på båten og kommer gjerne ikke hjem før mandag, alle planene for helgen kullkastet, men hva gjør vel det, det kommer flere helger etter denne. Det er verre for de som satset på hjelp fra han i helgen, det får de ha til gode. Slapp nå av og ta det med ro slik at du tar små,små skritt i rett retning, OPP. Else

    SvarSlett
    Svar
    1. Er så flink å ta livet med ro at:) Vinduene skulle vært vasket men jeg bare registrer det og kikker videre på en film på Netflix. Flink? Skal en tur i lokalbutikken men da blir jeg hentet av mannen med varm bil
      God helg til deg også, Else Selv om den ikke ble som planlagt så vet jeg du gjør det beste ut av den :))))

      Slett