søndag 31. mars 2013

Stemningen fortsetter

 
 
Ribbe og gjester i går og helstekt kalkun i dag. Vi er veldig klar over at det er påske og ikke jul men sånn ble det i år. Jeg var syk så vi kuttet ned på aktivitetene i julen og skulle kose oss med de gode middagene senere Men så ble jeg ikke frisk og vi fant ut at påskeaften og 1.påskedag passet bra. Nå skal jeg dekke bordet til to og servere en hel kalkun. Fest i Huset i skogen.




Var sliten i dag og klarte ikke å stå opp før klokken var 12. Og da ved hjelp av ekstra piller. Da de virket begynte jeg på kalkunen og har vært en god halvtime ute i solen. Selskapet i går gikk helt etter planen og gjestene var her i fem timer før jeg begynte å bli sliten. Tok maks dose av tre piller for å klare det og er så glad for den fine dagen. Svigermor og svigerfar koste seg også og vi fikk tid til å se på en del gamle bilde og mimre litt. Dagen ble helt perfekt Jeg la meg tidlig i går og hvilte lenge i dag så nå er jeg klar for mer påskekos.






6 kommentarer:

  1. Kjekt å høre at du har hatt en grei dag. Vi vet også at det er påske og vi hadde ribbe i går. Var også syk i julen, derfor ribbe i går og det smakte fortreffeligt. Ha en fortsatt fin påske. Klem fra Torhild og Gunnar

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi vet å kose oss vi :) Jeg nøt ribba i går Spiste til og med en flik av sjokoladekaken. Eneste fordelen med pillene at jeg kan kose meg mer med maten uten å bli dårlig. Hadde sluttet med morfin og måtte derfor slutte med syltetøy men de siste tre dagene har jeg brukt morfinpiller igjen så da kunne jeg virkelig nyte maten i gå og i dag. Nå skal resten av påsken nytes og så tar jeg hverdagen når den kommer. Fortsatt god påske til dere også Kleeeeem :))))

      Slett
  2. Fint att det blev så bra dag med sväföräldrarna igår:-) Kalkon är inte fel heller:-)
    Nu har min dotter och fam. åkt och hälsa på den andra dotteren i stan, så jag hinner skriva lite här också:-) Som du förstår så är det full fart på lilla fröken:-) Hon ser till att inte mormor blir sysslolös allför lång dit:-)

    Ha en fin kväll!
    Riitta

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er nok full fart og liv og røre i huset nå. Og vet at du koser deg skikkelig. Tenk at dere så ulv. Det er nifst. Vi har en ikke så langt fra oss også og jeg liker det ikke. Men her vi bor er det ingen sauer så de kommer nok ikke hit. Fortsatt god påske til dere, Riitta

      Slett
  3. Så bra med gode dager, de lever vi lenge på. I dag har vi hatt med besøket og gått opp på Boknabergfjellet. Det er en seier for meg hver gang jeg klarer det uten å måtte snu før toppen og putle meg ned igjen. Været var flott og vi så Ullandhaugtårnet ganske klart. Kjenner godt på den følelsen av å makte mer og mer. Nå er besøket reist hjem og vi har noen fredelige timer mens vi betrakter hyttenaboer som pakker og gjør seg klar for hjemreise, vi har ikke helt bestemt oss enda om vi reiser i morgen eller venter til tirsdag, tiden vil vise sier Arnfinn. Håper du har en bedre dag i morgen, kanskje med rester av kalkun så du slipper å streve med middag, og heller kan pakke deg godt inn og nyte noen minutter ute i frisk luft. Ha en nydelig kveld i fred og ro. Klem, Else.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Else . Det blir en lat og avslappende dag i dag Med restemat :) Solen skinner men det er iskald vind. Kanskje jeg får flyttet noen av plantene mine fra kjelleren over til hageboden Er avhengig av hjelp men Erik skal ikke på jobb før torsdag så vi har god tid. Koser meg når jeg får putle med blomstene mine Selv om jeg helst ville ha gått en sånn fin tur som dere nok hadde i går. Nyt de siste dagene på hytta for denne gang. Regner med dere blir til i morgen og unngår fergekøen ;) Klem fra meg

      Slett